Siirry pääsisältöön

Sosiaaliala: Lehdet

Tässä tiedonhaun oppaassa esitellään sosiaalialan opinnoissa hyödyllisiä verkkoaineistoja ja hakupalveluita. Painotus on KAMKin kirjastolle ostetuissa lisensoiduissa aineistoissa. Lisäksi mukaan on otettu joitakin keskeisiä verkosta vapaasti löytyviä aine

Kotimaiset lehdet

Valikoimassa:
Janus

Sosiaalipoliittisen yhdistyksen ja Sosiaalityön tutkimuksen seuran julkaisema tieteellinen aikakauslehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Sosiaalilääketieteellinen Aikakauslehti

Sosiaalilääketieteen yhdistys ry:n julkaisema tiedejulkaisu, jossa käsitellään terveyteen, sairauteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita yhteiskunnallisesta näkökulmasta.

Sosiaalipedagoginen aikakauskirja

Sosiaalipedagogisessa aikakauskirjassa julkaistaan mm. sosiaalipedagogiikan teoriaa ja tutkimusta käsitteleviä vertaisarvioituja artikkeleita ja vertaisarvioimattomia katsauksia. 

KAMKin kirjaston lehtivalikoima

Kirjastoon tilattuja painettuja lehtiä voit lukea kirjastosalissa. 

Kampusalueella Eduroam-verkossa on käytössä Tutkiva hoitotyö -lehti eMagz-palvelun kautta ja kotimaiset sanomalehdet ovat luettavissa osoitteessa epress.fi. Uutena Pelit-lehti ja Rakennuslehti ovat nyt luettavissa emagz-palvelussa kampusalueen verkossa.

Lehtivalikoima 2024:
Evento
Fysioterapia
Gerontologia
Harvard Business Review
Haava-lehti
Hallinnon tutkimus
Hoitotiede
Liikunta ja tiede
Muuttuva perhe
Myynti ja markkinointi
Sairaanhoitaja
Suomen luonto
Pelastustieto Systole
Talous ja yhteiskunta
Taloustaito
Terveydenhoitaja
Verotus

Finna.fi

Finna.fi logo

Löydät kotimaisten aikakauslehti- ja monografia-artikkelien viitteet Finna.fi-palvelusta. Finna.fi sisältää entisen Arto-viitetietokannan ja Journal.fi:n lehdet artikkelihaussaan.

Julkaisujen arviointi

Julkaisufoorumi (JUFO-luokitus):

Julkaisufoorumi on suomalaisen tiedeyhteisön toteuttama, tutkimuksen laadunarviointia tukeva julkaisukanavien tasoluokitus.

Julkaisufoorumi arvioi tieteellisiä lehtiä, sarjoja, konferensseja ja kirjakustantajia. Sen sivuilta voit tarkistaa lehden tieteellisen tason. Julkaisufoorumi-luokat ovat: 1 = perustasaso, 2 = johtava taso, 3 = korkein taso. Muut arvioidut julkaisukanavat, jotka eivät ole täyttäneet tason 1 kriteereitä, on merkitty tunnisteella 0.

Kansainväliset lehdet

Muita sosiaalialan lehtiä

  • Kajaanin ammattikorkeakoulu
  • PL 52, Ketunpolku 1
  • 87101 KAJAANI
  • kajaanin.amk@kamk.fi
  • Saavutettavuusseloste
-->