Siirry pääsisältöön

Tieto- ja viestintätekniikka: Lehdet ja artikkelitietokannat

Lehtihaku (Finna)

Hae lehtiä KAMKin kirjaston tietokannoista. Kirjoita lehden nimi tai ISSN-tunnus.

Vapaasti verkossa olevia pelialan lehtiä

Tietoa käyttöoikeuksista ja etäkäytöstä

Lisensioidut verkkoaineistot ovat käytettävissä KAMIT-kirjautumisen kautta.

Aineistokohtaisista käyttöoikeuksista löydät tietoa FinELibin sivuilta, aineistojen sivuilta tai kysymällä kirjastosta.

Artikkelitietokannat

Kotimaiset artikkeliviitetietokannat

Työkaluja lehtien arviointiin

Julkaisufoorumi

Julkaisufoorumi on suomalaisen tiedeyhteisön toteuttama, tutkimuksen laadunarviointia tukeva julkaisukanavien tasoluokitus.

Julkaisufoorumi arvioi tieteellisiä lehtiä, sarjoja, konferensseja ja kirjakustantajia. Sen sivuilta voit tarkistaa lehden tieteellisen tason. Julkaisufoorumi-luokat ovat: 1 = perustasaso, 2 = johtava taso, 3 = korkein taso. Muut arvioidut julkaisukanavat, jotka eivät ole täyttäneet tason 1 kriteereitä, on merkitty tunnisteella 0.

Google Scholar FIN

Google Scholar

   

Google Scholar on Googlen kehittämä hakukone tieteellisen tiedon etsintään. Lue tarkempi kuvaus Googlen omilta sivuilta.

Journal.fi

Valikoimassa:
Arkhimedes

Fysiikan ja matematiikan aikakauslehti. Arkhimedes on vuonna 1948 perustettu fysiikan jaArkhimedes-lehden kansikuva numerosta 1/2022 matematiikan aikakauslehti. Lehden eräs keskeinen ajatus on julkaista alan artikkeleita kotimaisilla kielillä ja kiinnittää siksi myös huomiota sanaston kehittymiseen. Lehden tavoitteena on olla fysiikan ja matematiikan uutislehti seurojen jäsenille ja muille alan harrastajille sekä julkaista tieteellisiä artikkeleita yleistajuisessa muodossa.


Pelitutkimuksen vuosikirja

Pelitutkimuksen vuosikerran kansikuva vuodelta 2021Pelitutkimuksen vuosikirja on Suomen pelitutkimuksen seuran kerran vuodessa julkaisema verkkojulkaisu, joka julkaisee peleihin ja leikkiin liittyvää suomenkielistä tutkimusta tieteenalasta riippumatta.


Kansikuva Tekniikan Waiheita lehdestäTekniikan waiheita

Tekniikan Waiheita on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä teknologian historian aikakauslehti, jota julkaisee Tekniikan Historian Seura ry. Lehdessä julkaistaan artikkeleita, jotka käsittelevät tekniikan, teknologian ja teollisuuden historiaa ja yhteiskunnallisia vaikutuksia.

  • Kajaanin ammattikorkeakoulu
  • PL 52, Ketunpolku 1
  • 87101 KAJAANI
  • kajaanin.amk@kamk.fi
  • Saavutettavuusseloste
-->