Skip to main content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Liikunta: Etusivu

KAMK-Finna

RefWorks

 

 

RefWorks on viitteidenhallintaohjelma, jonka avulla voit hallita opinnäytetyön tai muun kirjallisen työn lähdeviitteitä.

RefWorksiin voit siirtää viitteitä eri tietokannoista, esimerkiksi KAMK-Finnasta yhdellä klikkauksella. Viitteet säilyvät omalla tililläsi niin kauan kuin niitä tarvitset. Ohjelman avulla voit mm. muotoilla lähdeluettelon ja tekstiviitteet automaattisesti monen eri viittaustyylin mukaisesti

RefWorks-ohjeita

 

Tietoa käyttöoikeuksista ja etäkäytöstä

Lisensioidut verkkoaineistot ovat käytettävissä KAMIT-kirjautumisen kautta.

Aineistokohtaisista käyttöoikeuksista löydät tietoa FinELibin sivuilta, aineistojen sivuilta tai kysymällä kirjastosta.

 

Tässä oppaassa esitellään liikunta-alan opinnoissa hyödyllisiä verkkoaineistoja ja hakupalveluita. Painotus on KAMKin kirjastolle hankituissa verkkoaineistoissa ja -palveluissa. Lisäksi mukaan on otettu joitakin keskeisiä vapaasti käytettäviä aineistoja.  

Apua tiedonhakuun

Apua tiedonhakuun sekä tiedonlähteiden löytämiseen ja kriittiseen arviointiin löydät tästä ja muista KAMKin kirjaston oppaista.

Voit myös varata henkilökohtaisen opastusajan informaatikolta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiasanaa@kamk.fi.

Tietokantojen etäkäyttö toimii KAMIT-tunnuksilla. Jos sinulla ei ole niitä, voit käyttää tietokantoja KAMKin kirjastossa.

 

KAMKin kirjaston yhteystiedot ja aukioloajat

Anatomy TV

  • Kajaanin ammattikorkeakoulu
  • PL 52, Ketunpolku 3
  • 87101 KAJAANI
  • puh (08) 618 991
  • kajaanin.amk@kamk.fi
-->